Koreninové zmesi v doypacku, Strana 3
Korenie s výraznou arómou sušených bylín, ktoré sa vyskytujú v oblasti Provensálska. Používa sa na ochutenie dusenej zeleniny, rýb, grilovaného mäsa ( kuracie, králičie,...
Španielska zmes korenia, známa pre oblasť Andalúzie. Vhodná na ochutenie najmä kuracieho a bravčového mäsa. Pred použitím vhodné pridať olivový olej a marinovať mäso...
Zmes korenia známa pre oblasť blízkeho východu. Vhodná na ryžu, kuracie a jahňacie mäso, strukoviny a tradičné arabské jedlá. Pri opekaní na panvici odporúčame pridať rozdrvené...
Lahodné orientálne korenie typické pre severnú Afriku vhodné na prípravu kuracieho, hovädzieho a baranieho mäsa, kus kus, ryžu, či zeleninu.
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok.
Yarim je zmes korenín, ktoré sa bežne používajú v jemenskej kuchyni. Je to chutná, zdravá zmes, ktorá sa dá použiť do mäsa, polievok a dusených pokrmov.