Tradičná indická zmes Karí je zmes, ktorú sme vytvorili z 12 korení, je vhodná na prípravu smotanových karí omáčok, dusených jedál, ryže, cestovín a pod.
Španielska zmes korenia, známa pre oblasť Andalúzie. Vhodná na ochutenie najmä kuracieho a bravčového mäsa. Pred použitím vhodné pridať olivový olej a marinovať mäso v zmesi cca...
Harissa je štipľavá zmes korenia, ktorá sa bežne používa najmä v Tunisku ale aj v ďalších severoafrických krajinách na ochutenie všetkých druhov jedál ako sú polievky, dusené...
Zmes korenia známa pre oblasť blízkeho východu. Vhodná na ryžu, kuracie a jahňacie mäso, strukoviny a tradičné arabské jedlá. Pri opekaní na panvici odporúčame pridať rozdrvené...
Yarim je zmes korenín, ktoré sa bežne používajú v jemenskej kuchyni. Je to chutná, zdravá zmes, ktorá sa dá použiť do mäsa, polievok a dusených pokrmov.
Vynikajúce univerzálne korenie s chuťou Karibiku, ktoré chutí výborne napríklad na pokrmoch ako sú krevety, kuracie krídla, šaláty, bravčové steaky, zelenina, biele ryby, losos...
Koreninová zmes pochádzajúca z mexickej kuchyne, vhodná na prípravu pokrmov z kuracieho mäsa, bravčového mäsa, kreviet a na rôzne tradičné mexické jedlá.
Koreninová zmes typická pre oblasť Kuby. Svojou sladkastou chuťou dodáva exotický nádych najmä pokrmom typických pre oblasť Karibu. Vhodné na prípravu marinád, na rôzne druhy...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií