Univerzálna zmes korenia známa pre oblasť Gruzínska, vhodná na dochutenie kuracieho mäsa, bravčového mäsa, jahňacieho mäsa, zeleniny, húb, polievok a omáčok.
Korenie s výraznou arómou sušených bylín, ktoré sa vyskytujú v oblasti Provensálska. Používa sa na ochutenie dusenej zeleniny, rýb, grilovaného mäsa ( kuracie, králičie,...
Zmes korenia vhodná na akékoľvek druhy steakov. Pred grilovaním alebo opekaním pripravte olejovú marinádu a marinujte v nej steaky, lososa alebo zeleninu.
Tradičná grécka zmes Gyros je známa po celom svete. Ochutiť ňou môžete nielen tradičný grécky pokrm Gyros ale výborne sa hodí aj na všetky druhy mäsa vhodného na grilovanie...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií