Allusi food
Zmes korenia vhodná predovšetkým na prípravu perníkov a medovníkov.
732
Petržlenová vňať (Petržlen záhradný) - Petroselinum crispum
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála...
67
388/56G
Zmes korenia je vhodná na prípravu typických gréckych jedál, ako souvlaki, musaka, grécky šalát, ale aj na zeleninu, syr, hydinu a jahňacie mäso.
ALLZD022
Pomarančová kôra pochádza z kôry čerstvých pomarančov, je aromatická, má sladkokyslú chuť. Jej využitie poznáme v našich končinách najmä pri príprave sladkých jedál...
58
Pór sa používa najmä do polievok, omáčok alebo na chlieb. Určite by však nemal chýbať ani v rybacej polievke a ako prísada pri pečení ryby a krabov. Taktiež sa veľmi hodí k...
16
Pór sa používa najmä do polievok, omáčok alebo na chlieb. Určite by však nemal chýbať ani v rybacej polievke a ako prísada pri pečení ryby a krabov. Taktiež sa veľmi hodí k...
15
Požlt farbiarsky, známy tiež ako nepravý šafrán, má nenápadnú bylinnú arómu trochu pripomínajúcu vôňu kože. Používa sa na farbenie ryže, polievok, duseného mäsa, najmä...
5
409/50G
Korenie s výraznou arómou sušených bylín, ktoré sa vyskytujú v oblasti Provensálska. Používa sa na ochutenie dusenej zeleniny, rýb, grilovaného mäsa ( kuracie, králičie,...
ALLZD023
406/70G
Španielska zmes korenia, známa pre oblasť Andalúzie. Vhodná na ochutenie najmä kuracieho a bravčového mäsa. Pred použitím vhodné pridať olivový olej a marinovať mäso...
ALLZD024
Stránka 10 z 13 -
146 položiek celkom