Brokolica prášok
Kód: 106/100 106/250 106/500 Zvoľte variant


Súvisiaci tovar

Karfiolový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové...

Paradajkový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové...

Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové...

Mrkvový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej...

Špenátový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové...

Cibuľa sušená, mletá - Allium cepa Cibuľa sa používa aj ako korenina, aj ako zelenina. Má výraznú špecifickú arómu a chuť, mnohokrát tvorí základ prípravy jedál. Je plná živín:...

Cesnakový prášok - Allium sativum Cesnak je jednou z najdlhšie pestovaných rastlín, hodí sa takmer ku každému jedlu a je vhodnou kombináciou k väčšine korenín a byliniek. Jeho...

Senovka grécka – Trigonella foenum-graecum Senovka je bylina prirodzene sa vyskytujúca v západnej Ázii a juhovýchodnej Európe. Používa sa ako liek, korenina...
Podrobný popis
ALLUSI FOOD Brokolica prášok
Zloženie: 100% Brokolica
Hmotnosť: 100g, 250g, 500g, 1000g
Krajina pôvodu: Čína

Kôpor je všestranná rastlina pestovaná ako pre semená, tak aj pre listy . Listy, kvety a semená sa používajú na ochutenie polievok a dusených jedál, grilovaných a varených...

Prírodná sila pre vaše trávenie a vitalitu. Celerové semienka – chutné korenie a podpora detoxikácie. Objavte tradičnú silu celerových semienok v modernej kuchyni....

Známa výrazná koreninová zmes s celým alebo len veľmi málo mletým korením, ktorá tvorí základ mnohým indickým zeleninovým, mäsitým a strukovinovým jedlám.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.