Jednozložkové koreniny

Aníz (bedrovník anízový) - Pimpinella anisum Chuť a vôňa anízu je sladkastá, teplá, ovocná, trochu pripomínajúca sladké drievko s náznakom horkosti. Táto krehká rastlinka sa...

Badián celý ( Anízovec pravý) - Illicium verum Domovinou asi najkrajšieho korenia, badiánu (hviezdicového anízu), je južná Čína a Vietnam. Oddávna sa využíva ako korenie aj pre...

Bazalka - Ocimum basilicum Bazalka je teplomilný druh bylinky ázijského pôvodu, ktorá sa pestuje už vyše 3000 rokov. V súčasnosti rastie takmer všade, kde je klíma dostatočne...

Biele korenie prémium - Piper nigrum Biele korenie pochádza z rovnakej rastliny ako čierne korenie, zelené korenie a červené korenie. Líšia sa iným obdobím zberu. Biele korenie...

Bobkový list mletý - Laurus nobilis Bobkový list má sladkú, charakteristickú vôňu s chladivou trpkosťou, v ktorej cítiť i podtón muškátového orecha a gáfru. Svoju chuť uvoľňuje...

Brokolicový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové...

Cesnak granulovaný - Allium sativum Cesnak je jednou z najdlhšie pestovaných rastlín, hodí sa takmer ku každému jedlu a je vhodnou kombináciou k väčšine korenín a byliniek....

Cesnak - lupienky - Allium sativum Cesnak je jednou z najdlhšie pestovaných rastlín, hodí sa takmer ku každému jedlu a je vhodnou kombináciou k väčšine korenín a byliniek. Jeho...

Cesnakový prášok - Allium sativum Cesnak je jednou z najdlhšie pestovaných rastlín, hodí sa takmer ku každému jedlu a je vhodnou kombináciou k väčšine korenín a byliniek. Jeho...

Cibuľa sušená, mletá - Allium cepa Cibuľa sa používa aj ako korenina, aj ako zelenina. Má výraznú špecifickú arómu a chuť, mnohokrát tvorí základ prípravy jedál. Je plná živín:...

Nezameniteľná chuť praženej cibule dodá vašim jedlám jedinečnosť a šmrnc. Hodí sa najmä na šaláty, hot-dog, hamburger alebo na jedlá japonskej kuchyne, kde je veľmi obľúbená.

Cibuľa sušená, vločky - Allium cepa Cibuľa sa používa aj ako korenina, aj ako zelenina. Má výraznú špecifickú arómu a chuť, mnohokrát tvorí základ prípravy jedál. Je plná...