Jednozložkové koreniny, Strana 2
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové...
Estragón (Palina dračia) - Artemisia dracunculus Listy estragónu sú sladko aromatické, s náznakom anízu, sladkého drievka alebo borovicovej arómy. Chuť je výrazná s korenistým...
Fenikel celý (Fenikel obyčajný) - Foeniculum vulgare Rastlina feniklu má teplú, anízovú arómu. Chuť je príjemne čerstvá, trošku sladká, s náznakom gáfru. Semienka fenikla sú...
Fenikel mletý (Fenikel obyčajný) - Foeniculum vulgare Rastlina feniklu má teplú, anízovú arómu. Chuť je príjemne čerstvá, trošku sladká, s náznakom gáfru. Semienka fenikla sú...
Horčičné semienko hnedé celé - Sinapis alba Horčica hnedá sa vyskytuje v južnej Európe a západnej Ázii. V západnej kuchyni sa celé semená používajú ako korenie do nakladanej...
Horčičné semienko žlté celé - Sinapis alba Horčica žltá sa vyskytuje v južnej Európe a západnej Ázii. V západnej kuchyni sa celé semená používajú ako korenie do nakladanej...
Horčičné semienko žlté mleté - Sinapis alba Horčica žltá sa vyskytuje v južnej Európe a západnej Ázii. V západnej kuchyni sa celé semená používajú ako korenie do nakladanej...