Koreninové zmesi v doypacku

Korenie s výraznou arómou sušených bylín, ktoré sa vyskytujú v oblasti Provensálska. Používa sa na ochutenie dusenej zeleniny, rýb, grilovaného mäsa ( kuracie, králičie,...

Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok.

Zmes korenia vhodná predovšetkým na grilovanie rebierok, kuracieho či bravčového mäsa.

Balkánska zmes korenia vhodná na prípravu pokrmov z mletého mäsa, strukovín, dusenej zeleniny, slaných nátierok a ostatných balkánskych pokrmov.

Koreninová zmes typická pre oblasť Kuby. Svojou sladkastou chuťou dodáva exotický nádych najmä pokrmom typických pre oblasť Karibu. Vhodné na prípravu marinád, na rôzne druhy...

Tradičná grécka zmes Gyros je známa po celom svete. Ochutiť ňou môžete nielen tradičný grécky pokrm Gyros ale výborne sa hodí aj na všetky druhy mäsa vhodného na...

Tradičná indická zmes Karí je zmes, ktorú sme vytvorili z 12 korení, je vhodná na prípravu smotanových karí omáčok, dusených jedál, ryže, cestovín a pod.

Univerzálna koreniaca zmes typická pre oblasť Ukrajiny. Je stredne pikantná a má sladkastú arómu. Výborne sa hodí najmä na dochucovanie mletého mäsa, ale aj polievok, prívarkov...

Jemne štipľavá, sladkastá zmes, vhodná najmä na grilovanie a marinovanie bravčového mäsa (rebierka, krkovička).

Zmes korenia je vhodná na prípravu typických gréckych jedál, ako souvlaki, musaka, grécky šalát, ale aj na zeleninu, syr, hydinu a jahňacie mäso.