Koreninové zmesi v doypacku
Zmes korenia vhodná predovšetkým na grilovanie rebierok, kuracieho či bravčového mäsa.
Jemne pikantná koreninová zmes. Je vhodná predovšetkým na prípravu marinád na grilovanie kuracieho mäsa.
Balkánska zmes korenia vhodná na prípravu pokrmov z mletého mäsa, strukovín, dusenej zeleniny, slaných nátierok a ostatných balkánskych pokrmov.
Korenie blízkeho východu s prenikavou orieškovou arómou. Ideálne pre prípravu duseného mäsa, omáčok, šošovice.
Vynikajúce univerzálne korenie s chuťou Karibiku, ktoré chutí výborne napríklad na pokrmoch ako sú krevety, kuracie krídla, šaláty, bravčové steaky, zelenina, biele ryby, losos...
Koreninová zmes pochádzajúca z mexickej kuchyne, vhodná na prípravu pokrmov z kuracieho mäsa, bravčového mäsa, kreviet a na rôzne tradičné mexické jedlá.
Svetoznáma indická koreninová zmes so špecifickou vôňou, vhodná najmä na prípravu všetkých druhov mäsa (grilovanie, minútky), strukovín a ryže.
Jemná maďarská zmes, vhodná do gulášov, perkeltov, kapustových jedál a iných tradičných maďarských pokrmov.
Koreninová zmes typická pre oblasť Kuby. Svojou sladkastou chuťou dodáva exotický nádych najmä pokrmom typických pre oblasť Karibu. Vhodné na prípravu marinád, na rôzne druhy...
Tradičná grécka zmes Gyros je známa po celom svete. Ochutiť ňou môžete nielen tradičný grécky pokrm Gyros ale výborne sa hodí aj na všetky druhy mäsa vhodného na grilovanie...
Koreninová zmes pochádzajúca z vietnamskej kuchyne. Odporúča sa najmä na ryby a morské plody, ale aj na dochutenie omáčok či dresingov.
Harissa je štipľavá zmes korenia, ktorá sa bežne používa najmä v Tunisku ale aj v ďalších severoafrických krajinách na ochutenie všetkých druhov jedál ako sú polievky, dusené...