Rímska rasca mletá
Kód: 136/100 136/250 136/500 136/50G2 Zvoľte variant


Súvisiaci tovar

Muškátový orech mletý (Muškátovník voňavý) - Myristica fragrans Muškátový orech je plodom vždyzeleného stromu, prirodzene sa vyskytujúceho na ostrove Banda, ktorý patrí k...

Nové korenie mleté (Pimentovník pravý) - Pimenta Dioica Nové korenie je plodom Pimentovníka lekárskeho, stromu vysokého až 10 m. Sú to červenohnedé bobule ktoré v sebe spájajú...

Biele korenie prémium - Piper nigrum Biele korenie pochádza z rovnakej rastliny ako čierne korenie, zelené korenie a červené korenie. Líšia sa iným obdobím zberu. Biele korenie...

Aníz (bedrovník anízový) - Pimpinella anisum Chuť a vôňa anízu je sladkastá, teplá, ovocná, trochu pripomínajúca sladké drievko s náznakom horkosti. Táto krehká rastlinka sa...

Bobkový list mletý - Laurus nobilis Bobkový list má sladkú, charakteristickú vôňu s chladivou trpkosťou, v ktorej cítiť i podtón muškátového orecha a gáfru. Svoju chuť uvoľňuje...

Černuška siata (Nigella sativa) Černuška siata, známa aj ako čierna rasca, je rastlina, ktorá sa využíva nie len na posýpanie slaného pečiva, ale aj ako zložka koreniacich...

Rasca celá (Rasca lúčna) - Carum carvi Vôňa rasce je ostrá a súčasne ako chuť teplá, trpkosladká, korenistá, s podtónom sušenej pomarančovej kôry a anízu. V strednej Európe sa...
Podrobný popis
ALLUSI FOOD Rímska rasca mletá
Zloženie: 100% rasca rímska mletá
Hmotnosť: 80g
Krajina pôvodu: India

Prírodná sila pre vaše trávenie a vitalitu. Celerové semienka – chutné korenie a podpora detoxikácie. Objavte tradičnú silu celerových semienok v modernej kuchyni....

Známa výrazná koreninová zmes s celým alebo len veľmi málo mletým korením, ktorá tvorí základ mnohým indickým zeleninovým, mäsitým a strukovinovým jedlám.

Kôpor je všestranná rastlina pestovaná ako pre semená, tak aj pre listy . Listy, kvety a semená sa používajú na ochutenie polievok a dusených jedál, grilovaných a varených...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.